VoorwaardenAlgemene Voorwaarden / Leveringsvoorwaarden.

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Alzheimer Nederland heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Alzheimer Nederland hiervan op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door Alzheimer Nederland aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Alzheimer Nederland worden gemeld.

DE PRIJS IS GEGARANDEERD
Alzheimer Nederland garandeert dat de prijzen binnen de webshop niet tussen bestelling en levering worden verhoogd, Prijsverlagingen kunnen wel voorkomen. U vindt prijs op www.alzheimer-nederland.nl Voor de gevolgen van drukfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

BIJDRAGE BEZORGKOSTEN
Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage in de verzend en verpakkingskosten.

U KRIJGT ALTIJD BERICHT
Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. Dit staat aangegeven op onze website.

UW PRIVACY IS GEWAARBORGD
Alzheimer Nederland legt uw persoonsgegevens vast voor de acceptatie en uitvoering van de overeenkomst en relatiebeheer. Tevens kunnen wij uw gegevens gebruiken om u te informeren over interessante aanbiedingen en andere diensten van Alzheimer Nederland. Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst en risicobeheer. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan Alzheimer Nederland

ADRESWIJZIGING
Klanten zijn verplicht Alzheimer Nederland van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Alzheimer Nederland geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Alzheimer Nederland bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, machtigt u Alzheimer Nederland om - indien nodig - uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

AANVRAGEN VOORWAARDEN
Deze leverings- en betalingsvoorwaarden van Alzheimer Nederland zijn tevens op aanvraag verkrijgbaar bij Alzheimer Nederland Secretariaat, Postbus 2077 , 3800 CB Amersfoort

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Alzheimer Nederland gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan
Alzheimer Nederland
Postbus 2077
3800 CB Amersfoort
KvK-inschrijfnummer: 41181369 Rabobank NL25RABO 0395222419, ING Bank NL13INGB 0000002502